El primer semestre de 2022 ha estat especialment prolífic pel despatx. I també molt variat pel que a feines realitzades. 6 mesos on la redacció de projectes i estudis s’ha compaginat amb tasques de recerca i divulgació en matèria de ciutat, territori i paisatge, d’acord amb la filosofia fundacional de NSF. Aquesta diversitat és el que ens distingeix i ens motiva.

També ha estat un semestre on hem encetat noves col·laboracions professionals, com amb Fortià Arquitectes, amb qui hem treballat en el Pla especial del nucli històric de Cervià de Ter i en les primeres passes d’un projecte de millora urbana molt engrescador.

El projecte de més envegadura ha estat el de millora urbana de la plaça de l’Amistat de Salt mitjançant el placemaking, entregat el passat juny. La redacció s’ha fet conjuntament col·laboradors habituals, com l’estudi Camps-Felip ARQUITECTURIA i NEÒPOLIS, qui ha portat el pes de la participació ciutadana.

Actualment hi ha altres projectes i estudis en fase de redacció, com el de mobilitat i accessibilitat al Parc Natural de la Zona Volcànica de La Garrotxa, en el que col·laborem amb CIVIVA.

Pel que fa a divulgació i docència, a banda de les classes a la UdG i a la UNED, un dels moments més destacats va ser la conferència “La percepció de la carretera: una odologia contemporània”, pronunciada a la seu del COAC a La Garrotxa-Ripollès en el marc del cincle sobre la mobilitat a La Garrotxa. Podeu veure el vídeo en aquest enllaç.

Altres moments destacats han estat l’haver moderat la jornada “La ciutat que volem”, organitzada per Arquitectes x L’Arquitectura i la Fundación Arquitectura y Sociedad el passat mes de juny (veure vídeo aquí), o la masterclass (foto portada) i posterior guiatge a la Summer School on Water Resources and Environmental Change (UdG i altres universitats europees, juny-juliol 2022). I això sense oblidar la publicació d’articles de premsa i papers en revistes especialitzades, un dels quals apareixerà ben aviat publicat en una de les revistes d’arquitectura del paisatge i urbanisme més prestigioses del món. En parlarem.

Hi ha més coses, també en matèria de formació, per continuar adquirint nous coneixements i competències professionals. Han estat sis mesos prolífics entre projectes, docència, recerca i divulgació. A prop de 3 anys de la creació de NSF, la cartera professional va creixent, consolidant la feina iniciada el 2019.

Contacta
close slider

    Envia un missatge